Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 146 1.6 bokser

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koko_33
    Моля да ме извините, че се намесвам неподготвен в темата ,но моята кола е същата като обсъжданата и се държи по същия начин. В града стрелката за температурата ми стои залепена за чартичката м/у 80 и 120 (предполагам ,че там са 100 градуса). Извън града при скораст до 100 км/ч стои на милиметър два под нея , а при скорост над 120 и пуснат климатик пак се залепя за въпросното разделение. Но като прочетох една две теми тук по въпроса видях, че е нормално за повечето боксерши да държат такава температура. Ако не съм прав ми кажета да и обърна по- голямо внимание на колицата.
    Нормална е за града но не и за извън него извънградско трябва да е около 80-90 максимум Проверете си водните помпи
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[quote=Nasko_77]
      Първоначално публикувано от JORDANGT
      Първоначално публикувано от "Nasko_77":2h6uehcy
      Първоначално публикувано от JORDANGT
      Не го плашете човека с тая тема.Иначе и двата двигателя са добри,но поне за мен BOXER е по лесен и евтин за подръжка.Но и е малко по-шумен,ама то това му е кефа

ПС:Насе77 някакво мнение от тебе няма ли Ти толкова боксери си карал и ги разбираш
      Какво мнение. Нали знаеш, че тея две пишки вече съм ги мерил Всеки си има различни "харесвания" Нормално. И както винаги, вие харесвачите на Боксери.... първи започвате добрата стара тема кой е по-по-НАЙ
      За да мериш две пишки трябва да ги пипнеш и двете.Не само око да види,но и ръка да пипне.И нищо не съм започвал,просто се чудя как ти който никога не си имал пишка можеш да даваш мнения
      Абе Брато. Ти какво се заяждаш пак с мен. Я ме остави на мира и недей да определяш кой да дава мнения и кой не. Като си харесваш Боксерите, харесвай си ги. Какво ми ги рекламираш постоянно. Ти що не си взе пак Боксер. Не ги оплювам. Просто НА МЕН ТС ми харесва повече Ставаш досаден вече. Или нещо още те боли от резултата... "По-добрия боксер" 103HP VS 103HP TWIN SPARK. Какво само ме чоплиш не мога да разбера [/quote:2h6uehcy]
      Ти не даваш мнения а само нещо от сорта на:а-а,ъ-ъ,супер,яко малеее и др.И не знам за какъв резултат ми говориш.Що не се нави на гонка с 33-ка 1.3 а?Ако си имал BOXER да говориш,ама като си направил два ластика и край всичко е решено.

А всичко започна от това дали ни харесва звукът на мотора и тогава ти се изказа неподготвен

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

относно греенето

При мен колата като я взех не вдигаше повече от 40-50С през зимата,а лятото загряваше до 100-110.Проблема ми беше в термостата, стоеше постоянно отворен като го разколачих. Смених го с нов 34лв и сега нямам никви проблеми. Той отваря на 82С, а перката се включва на 86-87 градуса.
        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Какъв разход ти дава на мене ми дава 12 градско при ръчкане...... нормално ли е това или да сменям некои чарколяк
          Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
          Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

Здравейте на всички фенове карам алфа ромео 146 1.6 боксер един мои много добар приател ми я вкара от Италия на 57 000 километра е жена я е карала колата за сега сам много доволен от нея а да питам ас не сам сменял свещите да ги погледна ли че от един месец и половина насам я карам и това ми е парвата кола
            Алфа Ромео -The Best

Comment

Колега,не знам как си изкопал тая тема,която си е определено за коша,но те поздравявам.Каквото и да ти говорят за колицата ти,тя е едно добро решение.Тоя мотор е силен,има много добра електроника и се държи много прилично.Ако прочетеш темата,там има много суперлативи за ТС и те са верни,ТС е много по-силен и по-икономичен мотор,но като РОДИ не става за нищо.Ти си избираш.Сигурност и кеф или мощност и постоянен страх.Прогреса си има цена!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X